Preşedintele PNL, prim-ministrul Ludovic Orban, a atenţionat, sâmbătă, primarii să nu îşi facă campanie electorală pe baza măştilor de protecţie acordate de Guvern cetăţenilor din categoriile vulnerabile.

Ludovic Orban a precizat că s-a finalizat achiziţia de măşti pentru cei 2,3 milioane de beneficiari, conform Agerpres.ro.

"Aceste măşti au fost predate către Direcţiile de Sănătate Publică, ce urmează să le distribuie către cetăţeni prin intermediul administraţiilor locale. Trag un semnal de alarmă către primari, să nu se apuce să îşi facă campanie pe această temă. Aceste măşti sunt acordate pe baza unor anchete sociale, pe baza unor evaluări. Cetăţenii au dreptul să primească măştile iar acestea trebuie să ajungă la oameni fără să fie vreo condiţionare politică. Le trece prin cap pesediştilor să facă şi chestii de acestea", a declarat Ludovic Orban.

Preşedintele PNL se află sâmbătă într-un turneu electoral prin mai multe judeţe ale Moldovei, pentru a susţine candidaţii la alegerile locale din 27 septembrie.

Sursa foto: Gabriel Pahontu / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri