Klaus Iohannis, președintele României, a participat la testarea trenului de pe ruta Gara de Nord - Aeroportul Henri Coandă. Alături de el au fost Ludovic Orban și Lucian Bode, ministrul Transporturilor.

Lucian Bode a anunțat săptămâna trecută că ruta va fi inaugurată pe 12 decembrie și că drumul nu ar trebui să dureze mai mult de 20 de minute. Conform unui document publicat de Guvernul României, un drum din București Nord până la Aeroportul Henri Coandă cu microbuzul durează cel puțin 66 de minute.

Agerpres notează că valoarea contractului este de 398,1 milioane de lei. Sursa de finanţare o constituie fondurile europene nerambursabile

Din 2016 până în 2019 s-a realizat doar 11% din această linie

Klaus Iohannis

După o călătorie pe linia feroviară, Președintele a declarat că „planul de relansare economică pe care l-am elaborat împreună cu Guvernul Orban începe să își arate și partea practică și pentru a sublinia importanța dezvoltării feroviare am participat astăzi la un test pe singura linie nouă de cale ferată construită din anul 1984 încoace.”

Sursa foto: Administrația Prezidențială

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri