Schimbarea furnizorului de energie este un subiect pe care mulți dintre români nu îl iau, încă, în considerare, deși ar trebui, deoarece liberalizarea pieţei de energie și gaz aduce în prim-plan analiza avantajelor furnizorului şi reducerea costurilor. Fie că rămân la acelaşi furnizor, dar trec pe contracte pe piaţa liberă, fie că schimbă şi furnizorul, consumatorii de energie electrică trebuie să ştie că această mutare nu prezintă vreun risc.

Restart Energy, furnizor român de pe piața liberă, a luat naştere din dorinţa de a pune bazele unei companii transparente de furnizare, care oferă clienţilor energie şi gaz la un preţ preferenţial, energie verde, dar și servicii de calitate, create și axate pe nevoile clienților, toate fără birocraţie. Satisfacţia consumatorului este scopul principal al companiei, care, pe lângă ofertele competitive, are ca misiune și să ofere cea mai plăcută experiență de furnizare.

De la abonamente fixe lunare, până la facturi cu plata de tip post-consum, Restart Energy oferă, în acest moment, unul dintre cele mai bune prețuri la energie electrică și gaz, conform comparatorului A.N.R.E. Cu doar 250 lei/MWh la energie și 65 de lei/MWh la gaz, Restart Energy își întâmpină clienții și cu un bonus la portare și un set de becuri LED cadou. În plus, furnizorul răsplătește recomandările, astfel încât pentru fiecare prieten recomandat consumatorii pot primi încă de 25 de lei.

Ce trebuie să știi despre schimbarea furnizorului actual cu Restart Energy?

  • Nu costă nimic. Schimbarea furnizorului este gratuită si este dreptul consumatorilor, prevăzut prin lege.

  • Durează foarte puțin. Procesul de schimbare a furnizorului se realizează 100% online, cu zero timp pierdut și zero birocrație.

  • Nu se schimbă contorul și nici operatorul rețelei de distribuție. Consumatorii vor beneficia, în continuare, de aceleași servicii de mentenanță și intervenții.

Împreună cu ofertele promoționale și prețurile competitive la energie și gaz, Restart Energy oferă și o serie de beneficii, toate orientate spre satisfacția clientului.

  • suport non-stop, 24/7, prin ‘Serviciul de Urgență Restart 24h’. Echipa Restart Energy răspunde în permanență pentru orice problemă legată de distribuție;

  • pentru alt tip de solicitări, departamentul de Relații Clienți răspunde în mai puțin de 2 minute telefonic și pe chat și în mai puțin de 24 ore la orice problema venită pe email. În plus, sunt disponibili pe toate canalele online: chat website, Facebook Messenger, Whatsapp, Telverde, telefon, email;

  • transparență și flexibilitate, prin portalul online Restart, care oferă acces oricând la informații despre consumul de energie si gaz al clienților;

  • gestionarea contului de client 100% online. Se poate plăti factura online în peste 20 de modalități, inclusiv fără autentificare în cont;

  • nu aplică penalități și garanții pentru ieșirea din contract în caz că te răzgândești.

Pe lângă un furnizor de încredere, orientat spre clienți, Restart Energy a fost dintotdeauna o companie orientată spre oameni. De la înființare și până acum, a desfășurat o serie de acțiuni umanitare, în domenii ca sănătatea, educația și mediul înconjurător. Printre cele mai recente proiecte de responsabilitate socială putem menționa susținerea educației online prin dotarea școlilor cu laptopuri și donarea profitului obținut în Banat către Spitalul de Boli Infecțioase “Victor Babeș” din Timișoara, pentru lupta împotriva Covid-19.

Despre Restart Energy

Restart Energy este un furnizor național și independent de energie electrică și gaze naturale pentru locuințe și companii, cu capital 100% românesc, înființat în Timișoara, în timpul perioadei de liberalizare a acestui sector în România.

Pe parcursul a celor 5 ani de la înființare, Restart Energy a devenit un furnizor de încredere pentru 30,000 de clienți casnici, 5,000 de companii, cu peste 500 de milioane kWh furnizați, ca o consecință a faptului ca este prima companie de pe piața românească ce oferă posibilitatea de schimbare a furnizorului online, fără birocrație. Concentrarea Restart Energy se mulează pe ambele segmente de piață, atât pentru clienți casnici, cât și business. Printre clienții business se numără Profi, Medlife, Alumil, Bioclinica, Valeo, Wetterbest, Cottontex etc.

Restart Energy a fost dintotdeauna o companie inovativă și atentă la nevoile reale ale consumatorilor din România, desfășurând, de-a lungul timpului, o serie de premiere, printre care se regăsesc:

  • prima companie din România care a introdus posibilitatea alegerii unui nou furnizor exclusiv online, fără birocrație;

  • prima companie de energie din România care a obținut un record mondial prin inițiativa Electric Tour - cea mai lungă distanță parcursă cu o mașină electrică, pe teritoriul unei țări (detalii pe www.electrictour.ro);

  • prima companie de furnizare pentru care apropierea de client s-a tradus prin crearea unei platforme de schimburi directe între producătorii și consumatorii de energie regenerabilă, care va fi disponibilă în peste 35 de țări (o premieră pentru sectorul global de energie);

  • primul furnizor național care a funcționat de la înființare printr-un sistem de franciză, sistem care a acordat șansă multor firme locale să își diversifice serviciile, să creeze locuri noi de muncă și să își păstreze competitivitatea pe plan regional.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri