Trei firme au fost desemnate câştigătoare în cadrul licitaţiei pentru lucrări privind creşterea performanţei energetice a blocurilor de locuinţe din Sectorul 6, iniţiată în februarie 2019 de municipalitate.

Dintre cele 18 loturi anunţate iniţial, cinci au fost anulate, ca urmare a faptului că au fost depuse oferte inacceptabile şi/sau neconforme sau pentru că loturile au fost anulate administrativ, scrie Agerpres.

Valoarea totală a contractelor este de 115.854.607 lei. Firmei Rotary Construcţii i-au fost atribuite patru loturi în valoare totală de 29.188.799 lei; SC Nemar Edil-Construct SRL - şase loturi în valoare totală de 60.182.468 lei, iar General Management Construction Group SRL - trei loturi în valoare totală de 26.483.334 lei.

Blocurile care urmează să fie reabilitate se află pe Bulevardul Iuliu Maniu, în Drumul Taberei, Prelungirea Ghencea, Calea Giuleşti, Calea Crângaşi, Bulevardul 1 Mai.

Pe 28 martie 2018, Consiliul General al Municipiului Bucureşti a adoptat un proiect de hotărâre în baza căruia Primăria Capitalei a demarat un program pentru reabilitarea termică a blocurilor.

Ulterior, pe parcursul mai multor şedinţe CGMB, au fost adoptate proiecte de hotărâre care vizau aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru blocuri din Sectoarele 3, 4 şi 6, în vederea înscrierii în Programul local multianual privind creşterea performanţei energetice.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri