Niciun jucător infectat de la FCSB nu a ieșit negativ la ultima testare. Pentru FCSB urmează întâlnirea cu Slovan Liberec, din turul III preliminar al Europa League, iar Mihai Pintilii are bătăi mari de cap în ceea ce privește lotul de jucători.

Potrivit surselor ProSport, FCSB nu a recuperat niciun jucător infectat cu coronavirus. Toți cei depistați pozitiv au ieșit astfel și la ultima testare efectuată. Situația jucătorilor infectați cu COVID-19 la FCSB s-a agravat, iar FCSB a făcut o cerere către UEFA pentru amânarea meciului cu Slovan Liberec.

Citeste pe Newsweek lista fotbaliștilor și a oficialilor afectați de COVID-19 de la FCSB. Medicul Flavian Arămitu a fost și el depistat pozitiv cu COVID-19.

Sursa foto: ATTILA Barsan / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri