Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri, o avertizare Cod portocaliu de ploi abundente, valabilă până vineri dimineaţa în 11 judeţe, precum şi un Cod galben de precipitații pentru 20 de județe.

Conform prognozei de specialitate, în intervalul 30 septembrie, ora 10:00 - 2 octombrie, ora 10:00, pe durata Codului portocaliu, în Maramureş, nord-vestul Transilvaniei, nordul Crişanei, precum şi în zona Carpaţilor Occidentali şi în vestul Carpaţilor Meridionali, va ploua temporar abundent, iar prin acumulare cantităţile de apă vor depăşi 40 - 70 l/mp.

Judeţele vizate de avertizarea Cod portocaliu sunt: Alba, Arad, Satu Mare, Maramureş, Sălaj, Cluj, Bihor, Hunedoara, Gorj, Caraş-Severin şi Timiş.

În acelaşi timp, până vineri dimineaţa, la ora 10:00, va fi în vigoare un Cod galben de vreme instabilă. În vestul, centrul şi nordul ţării, precum şi în zona de munte, va ploua şi se vor acumula cantităţi de apă însemnate ce vor depăşi 25 - 35 l/mp.

Avertizarea Cod galben va fi valabilă în zone din judeţele: Suceava, Neamţ, Bacău, Covasna, Harghita, Braşov, Dâmboviţa, Argeş, Vâlcea, Sibiu, Mureş, Bistriţa Năsăud, Cluj, Alba, Gorj, Hunedoara, Mehedinţi, Arad şi Timiş.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri