Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală de la Roland Garros, după ce a fost învinsă în 2 seturi de poloneza Iga Swiatek, cu scorul de 6-1, 6-2.

Poloneza a fost extren de agresivă încă din debut, a lovit în forță, iar Halep a părut surprinsă de acest lucru. Astfel, Swiatek și-a adjudecat primul set după numai 23 de minute.

În al doilea set Halep a reușit să fie mai agresivă, dar loviturile lui Swiatek au frustrat-o din ce în ce mai tare pe româncă. Iga Swiatek a reușit să se impună și în manșa secundă, cu scorul de 6-2.

Un joc aproape perfect al tinerei de 19 ani din Varșovia, care în sferturi va juca cu învingătoarea dintre Martina Trevisan (locul 159 WTA) și Kiki Bertens (locul 8 WTA).

Anul trecut Halep îi lăsase doar un game polonezei

Simona Halep și Iga Swiatek s-au mai întâlnit anul trecut, tot în optimile de la Roland Garros. Atunci, românca, în prezent locul 2 WTA, a trecut fără emoții de Swiatek, scor 6-1, 6-0.

În acest an, Swiatek a mai participat și la Australian Open, unde a fost eliminată în optimi de Anett Kontaveit, dar și la US Open, turneu pe care l-a părăsit după ce a fost învinsă de Victoria Azarenka (6-4, 6-2).

48 este cea mai bună poziție ocupată de Swiatek în clasamentul WTA. În prezent, poloneza este pe locul 53.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri