Vlad Stoica a fost ales de Parlament în funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, scrie Digi24.

Acesta a primit 283 de voturi „pentru” şi 36 „împotrivă”.

Ceilalţi trei candidaţi au fost respinşi.

Astfel, Manuela Catrina a obţinut 12 voturi „pentru” şi 307 „împotrivă”, Ion Smeeianu a obţinut un singur vot „pentru” şi 318 „contra”, iar Mircea Rozolea a obţinut 23 voturi „pentru” şi 296 „împotrivă”.

Vlad Stoica urmează să ocupe funcţia de preşedinte al ANCOM pentru perioada rămasă a mandatului de 6 ani, care a început la 11 mai 2017.

Parlamentul a luat act de demisia lui Sorin Grindeanu din funcţia de preşedinte al ANCOM şi a declarat vacant acest post.

În 22 august, la Congresul PSD, Sorin Grindeanu a fost ales în funcţia de prim-vicepreşedinte al partidului. Conform legii, Grindeanu trebuia să opteze pentru una dintre cele două funcţii, care sunt incompatibile

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri