Poliţiştii de la transporturi au aplicat, până la jumătatea zilei de miercuri, 415 sancţiuni contravenţionale privind nerespectarea regulilor de combatere a COVID-19.

"Până la jumătatea zilei, au fost verificate peste 250 de trenuri de călători şi 225 de staţii de cale ferată. Au fost aplicate 484 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 415 la Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19", informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) transmis Agerpres.

Miercuri, poliţiştii Direcţiei de Poliţie Transporturi au acționat la nivel naţional și au verificat modului de aplicare a măsurilor de protecție împotriva COVID-19.

Poliţiştii au legitimat 1.120 de persoane, au depistat doi urmăriţi, doi minori lipsiţi de supraveghere şi au surprins în flagrant delict două persoane bănuite de furt.

"Totodată, au mai fost aplicate şi 40 de sancţiuni la Legea nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, 10 la HG nr. 203/1994 pentru stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor la normele privind transporturile pe căile ferate române şi 19 la alte acte normative", arată sursa citată.

Valoarea amenzilor aplicate este de 120.570 de lei.

La acţiune, poliţiştii din cadrul structurilor de poliţie transporturi sunt sprijiniţi de forţe ale Jandarmeriei Române, Poliţiei Locale şi reprezentanţi CFR Călători.

Sursa foto: Ministerul Afacerilor Interne

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri