Locuințele de la un bloc din Sectorul 5 din Capitală sunt alimentate prin curent electric care provine de la o instalație improvizată, racordată printr-un cablu suprateran la o garsonieră dintr-un bloc vecin.

„Doi ani am avut contract de șantier, cu lumina, iar după ce au trecut acești doi ani, dânsul a avut nu știu ce probleme și i s-a pus sechestru pe bunuri și nu a mai putut să plătească branșamentul. Branșament care costă 60.000 de euro”, spune un locatar potrivit Digi24.

Improvizația periculoasă îi sperie deja de câțiva ani pe locatari. Aceasta se află la parter și a fost montată chiar de omul care le-a vândut locuințele.

Ce spune Cristian Popescu Piedone, primarul sectorului 5

„Sunt uimit că doamna deține, și nu numai doamna, toată lumea deține un contract de vânzare - cumpărare. Asta înseamnă că, la vremea respectivă, a fost făcută o recepție. Sau nu! Dar nu se poate face o recepție cu o organizare de șantier și în condițiile astea, având și-un cablu suprateran care duce în altă locație. Ei plătesc curentul, dar blocul figurează nebranșat!”, a declarat edilul.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri