Mai mulţi participanţi şi organizatorul unei înmormântări care a avut loc în oraşul Drăgăneşti-Olt, în prezenţa a aproximativ 50 de persoane, au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare totală de 3.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de distanţare socială, au anunţat luni reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Imagini de la înmormântarea care a avut loc la Drăgăneşti-Olt au fost postate pe o reţea de socializare. La faţa locului au intervenit atât poliţişti din localitate cât şi de la IPJ şi de la Serviciul de de Acţiuni Speciale.

"La data de 08 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în oraşul Drăgăneşti-Olt are loc înmormântarea unui cetăţean din localitate la care participă aproximativ 50 de persoane, fără a se respecta măsurile de distanţare socială. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, Poliţia Drăgăneşti-Olt şi Serviciul de Acţiuni Speciale, fiind aplicate 12 sancţiuni contravenţionale în valoare de 3.000 de lei, inclusiv organizatorului, conform Legii 55 din 2020", au precizat reprezentanţii IPJ Olt.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri