Combina frigorifică reprezintă unul dintre cele mai importante electrocasnice dintr-o locuință. Este greu să îți închipui viața fără o combină frigorifică, iar atunci când ai una de cea mai bună calitate, cu siguranță și calitatea vieții este considerabil îmbunătățită.

Îți permite să pui pe masă doar alimente proaspete, să păstrezi mâncarea la fel de gustoasă precum atunci când ai gătit-o și totodată te ajută să faci economii. Mâncarea este păstrată mai mult și mai bine atunci când ai o combină frigorifică performantă, iar Toshiba GR-RB308WE-DMJ este de departe una dintre cele mai bune aparate electrocasnice de acest tip!

Despre această combină frigorifică de top ne-am propus să vorbim și noi în acest articol.

Toshiba – brand consacrat pe piața de electrocasnice

Toshiba este un brand cu o vechime de peste 140 de ani, iar în toți acești ani a avut un singur obiectiv: acela de a produce electrocasnice performante care să contribuie la îmbunătățirea calității vieții de zi cu zi.

Atât designul electrocasnicelor de la Toshiba România cât și tehnologiile folosite sunt de ultimă generație, motive foarte bune pentru a avea în vedere electrocasnicele acestui producător, dar și pentru a-ți dota casa doar cu modele de electrocasnice de top de la Toshiba!

Toshiba GR-RB308WE-DMJ – o combină frigorifică precum toate ar trebui să fie

Combina frigorifică Toshiba GR-RB308WE-DMJ vine la pachet cu o serie de tehnologii inteligente care îmbunătățesc considerabil funcționarea aparatului electrocasnic. Alimentele vor fi păstrate mai bine, consumul de energie va fi mai redus și totodată răcirea se va face într-un mod foarte practic și eficient.

Iată câteva dintre tehnologiile cu care combina frigorifică Toshiba GR-RB308WE-DMJ te va încânta zilnic atâta timp cât vei decide să o cumperi:

Tehnologia AlloyCooling garantează o răcire perfectă

O combină frigorifică bună trebuie neapărat să răcească bine, iar în acest sens tehnologia AlloyCooling se dovedește a fi de mare ajutor. Aceasta are funcția de a dispersa căldura în timp record, iar astfel răcirea compartimentului frigorific se face mult mai uniform și totodată nu necesită foarte mult timp.

Vei ști astfel că alimentele tale sunt stocate în cele mai bune condiții, ceea ce îți va oferi liniște și confort. Iar atunci când le vei scoate din combina frigorifică, vor fi în aceeași stare proaspătă precum atunci când au fost introduse.

Dual-Temp Control – o tehnologie care îți oferă control total asupra temperaturii

Controlul temperaturii ar trebui să reprezinte, de asemenea, un alt aspect care să te intereseze atunci când îți achiziționezi o combină frigorifică. Ei bine, acest model de la Toshiba dispune de tehnologia Dual-Temp Control care îți permite să alegi cu ușurință temperatura dorită pentru fiecare compartiment în parte.

Astfel, menținerea prospețimii și a nutrienților din alimente se face mai ușor ca niciodată. Vei avea la dispoziție mereu ingrediente proaspete, pentru a găti bucate gustoase și sănătoase.

Unique cooling zone favorizează o bună conservare a alimentelor

Nu toate alimentele se păstrează la aceeași temperatură, așa că ideal ar fi să poți alege o anumită temperatură în funcție de tipul alimentelor pe care le ai în combina frigorifică. Ei bine, exact asta face tehnologia Unique cooling zone.

Există o zonă de răcire unică cu diferite niveluri de conservare, păstrându-ți astfel alimentele în condiții perfecte, fiind mereu proaspete și pregătite pentru gătit.

Sistemul Comfort Shelf permite o glisare a rafturilor în siguranță

Atunci când ai alimente voluminoase în combina frigorifică, nu îți va fi ușor să le scoți fără eforturi suplimentare. Ei bine, în acest sens conceptul de Comfort Shelf vine ca o soluție foarte practică. Mai exact, nu există posibilitatea ca alimentele să cadă cu tot cu raft, chiar dacă îl vei glisa la maxim spre exterior. Iar asta deoarece există un limitator care garantează siguranță și te scutește de emoții și griji.

Iar astfel de tehnologii mai există o mulțime. Le poți descoperi folosind zilnic combina frigorifică de la Toshiba România GR-RB308WE-DMJ. Atât tehnologia No Frost cât și celelalte tehnologii practice te vor încânta!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri