Cea mai mare parte a ţării este vizată de o informare meteo de ploi, ninsori şi vânt puternic începând de vineri, 20 noiembrie, după-amiaza până sâmbătă seara, 21 noiembrie, informează Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Potrivit meteorologilor, în intervalul 20 noiembrie, ora 12:00 - 21 noiembrie, ora 17:00, aria precipitaţiilor va cuprinde cea mai mare parte a ţării, începând cu regiunile nord-vestice, iar cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse 15 - 20 litri/mp, conform Agerpres.ro.

În toate zonele de munte, treptat vor predomina ninsorile şi se va depune strat de zăpadă, posibil mai consistent în Carpaţii Meridionali. Precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare se vor semnala şi în Transilvania şi local în zonele de deal din Moldova, Muntenia şi Oltenia.

Vântul se va intensifica în majoritatea regiunilor, în general, cu viteze de 40 - 50 km/h, iar la munte, în special în zona înaltă, rafalele vor depăşi temporar 60 - 70 km/h, viscolind ninsoarea.

La finalul săptămânii vremea va deveni rece pentru această dată, cu temperaturi minime negative în toate regiunile.

Vremea va fi închisă pe parcursul următoarelor două zile şi la Bucureşti, cu ploi pe parcursul nopţii şi intensificări moderate ale vântului, în timp ce temperaturile se vor situa între 4 şi cel mult 10 grade Celsius, reiese din prognoza de specialitate, publicată de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Cerul va prezenta înnorări, iar în cursul nopţii va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări spre sfârşitul intervalului, când viteza la rafală va atinge 35 - 45 km/h. Temperatura maximă va fi de 9-10 grade Celsius, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 4 grade.

De asemenea, pe parcursului zilei de sâmbătă, respectiv între orele 8:00 şi 17:00, vremea se va răci, iar cerul va fi mai mult noros şi temporar va mai ploua. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 5-6 grade Celsius.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri