Pensiuni în flăcări la Moieciu

Un incendiu puternic a izbucnit în această după-amiază în localitatea Moieciu de Sus din județul Brașov. Focul a pornit de la o pensiune și s-a extins la alte două pensiuni. Pompierii militari intervin cu cinci autospeciale.

La fața locului s-au deplasat cinci autospeciale cu apă și spumă și o autoscara mecanică.

ISU Brașov acționează pentru stingerea focului cu echipaje de la SVSU Bran, Râșnov și Cristian.

Din primele informații, în locația de la care a pornit incendiul erau persoane cazate. Acestea s-au autoevacuat la timp. O singura persoană a suferit un atac de panică, primind îngrijiri medicale.

Reacția Poliției

"Astăzi, 28 noiembrie 2020, în jurul orei 16.00, Poliția Stațiunii Bran a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că la un imobil situat pe raza localității Moieciu de Sus din județul Brașov se desfășoară un incendiu.

Citeste si:
[FOTO] Un bucureștean și-a incendiat apartamentul
FOTO Un bucureștean și-a...

În urma incendiului nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale, respectiv un imobil, care a ars în totalitate și alte două imobile, care au ars parțial, ca urmare a propagării flăcărilor la nivelul acestora.

Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor izbucnirii incendiului, în cadrul unui dosar penal", a declarat Nadia Olaru, IPJ Brașov.

Sursa foto: ISU Brașov

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri