Președintele Klaus Iohannis a anunțat că a discutat cu experții și a decis împreună cu guvernul redeschiderea piețelor la interior. Acestea vor fi redeschise de la sfârșitul acestei săptămâni.

„Am putut să constatăm că în ultimele săptămâni numărul de persoane nou infectate a scăzut semnificativ. Este adevărat că s-a testat mai puțin. Totuși, scăderea este clară. Această scădere se poate constata cam peste tot în Europa. Nu numai noi am luat măsuri ci și alții. Asta fiind constatată am discutat cu experții și am decis ca de la sfârșitul acestei săptămâni să fie redeschise piețele. Aceasta este o veste bună și pentru producătorii care vor să vândă în piețe dar și pentru românii care vor să își facă cumpărăturile”, a declarat Klaus Iohannis, citat de DIGI24.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri