Carantinarea este prelungită cu 14 zile pentru cinci localități din județul Constanța

Carantinarea este prelungită cu 14 zile pentru cinci localităţi din judeţul Constanţa şi cu şapte zile pentru o a şasea, printr-o decizie luată sâmbătă de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

Potrivit Instituţiei Prefectului Constanţa, Institutul Naţional pentru Sănătate Publică a avizat analizele de risc efectuate de Direcţia de Sănătate Publică pentru localităţile Ovidiu, Lumina, Mihail Kogălniceanu, Techirghiol, Valu lui Traian şi Năvodari, conform Agerpres.ro.

"În şedinţa CJSU (...) au fost votate propunerile de prelungire a carantinării pentru 14 zile în cinci localităţi. Pentru oraşul Techirghiol a fost votată propunerea prelungirii carantinei zonale pentru o perioadă de 7 zile", a informat Prefectura Constanţa.

Ordinele de prelungire a carantinării, în urma propunerilor votate de CJSU Constanţa, urmează să fie emise şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

Carantinarea a fost prelungită cu 14 zile şi pentru municipiul Constanţa, de vineri seara.

Citeste si:
DSP București anunță schimbări legate de emiterea deciziilor de...
DSP București anunță...

Rata de infectare cu noul coronavirus cumulată la mia de locuitori, înregistrată sâmbătă, în judeţul Constanţa este de 7,15, iar în municipiul reşedinţă - 10,44.

Sursa foto: Gargonia / Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri