Președintele Klaus Iohannis i-a convocat la Palatul Cotroceni pe premierul interimar și ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, și pe ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, dar și pe ședul DSU, Raed Arafat, împreună cu coordonatorul campaniei de vaccinare, dr. Valeriu Gheorghiță. Președintele a declarat că sunt continuate eforturile pentru reducerea presiunii din sistemul medical.

”Chiar dacă am avut alegeri, pandemia nu a dispărut”, a declarat Klaus Iohannis.

Acesta a menționat că atenția a fost distrasă preț de câteva zile, însă eforturile pentru reducerea răspândirii virusului au fost menținute, aceasta fiind prioritatea oficialilor români.

”În curând, vor fi livrate 300 de ventilatoare, astfel vom reuși extinderea secțiilor ATI. În plus, prima tranșă, constând în trei milioane de teste rapide, va ajunge în România săptămâna viitoare. De asemenea, ”pe drum” se află și 500 de concentratoare de Oxigen”, a enumerat Iohannis.

Președintele a precizat că vor continua lucrările pentru extinderea capacității spitalelor.

Nu în ultimul rând, acesta a făcut apel la populație pentru protejare și respectarea regulilor de protecție, astfel încât medicii să se poată ocupa de cazurile cu adevărat grave.

Sursa foto: www.presidency.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri