În urma avariei care s-a produs în noaptea de 4 spre 5 decembrie la CET București Sud, ELCEN a livrat agent termic sub parametri, potrivit unei informări a companiei.

Pierderile de apă din rețeaua de termoficare au ajuns atât de mari încât pun presiune constantă pe instalațiile ELCEN. Cantitatea de apă de adaos necesară pentru a compensa apa care se scurge în pământ este imensă. Mai mult decât atât, apa fierbinte care pleacă de la ELCEN în rețeaua de termoficare se amestecă pe circuitul de retur cu apa de adaos care este rece, ceea ce determină a scădere a temperaturilor.

Încă din noaptea de vineri spre sâmbătă, manevrele executate la CET București Sud au permis revenirea la 75% din parametrii de funcționare, iar restul problemelor au fost remediate progresiv în cursul zilelor de sâmbătă, duminică și luni.

În acest moment, avaria este soluționată, iar CET București Sud revine în această seară la parametrii de temperatură optimi, astfel încât, cetățenii care au fost afectați de această avarie vor avea apă caldă și căldură.

Totodată, la CET Grozăvești, lucrările de modernizare vor fi finalizate în cursul zilei de 10 decembrie. Capacitatea de livrare va fi mărită, astfel încât parametrii de temperatură vor fi îmbunătățiți și vor ajunge la valori ce vor permite furnizarea în condiții optime a agentului termic.

Sursa foto: ELCEN/ Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri