Trenurile spre şi dinspre Constanţa înregistrează întârzieri în trafic din cauza temperaturilor scăzute, însă pe celelalte magistrale se circulă în condiţii normale de trafic, informează purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan.

Astfel, trenul IR 1586, pe relaţia Constanţa - Bucureşti, a acumulat o întârziere de 100 de minute, în condiţiile în care ora sosirii era 7:53, potrivit tabelei de Sosiri/Plecări din Gara de Nord.

"Întârzieri în traficul feroviar sunt înregistrate din cauza temperaturilor scăzute, consemnate la această oră, în circulaţia trenurilor spre şi dinspre Constanţa, astfel: între Lehliu şi Săruleşti avem un tren de marfă defect, iar trenurile de călători au fost retrase pentru circulaţie pe celălalt fir, iar între Săruleşti şi Fundulea se acţionează cu o drezină pantograf la linia de contact de pe firul II şi liniile 3 şi 4 din staţia Săruleşti, pentru repunerea sub tensiune. Pe această distanţă trenurile de călători circulă pe un singur fir, iar în staţia Săruleşti doar pe liniile 2 şi 3", precizează Oana Brânzan.

În schimb, ea a dat asigurări că la această oră se circulă în condiţii normale de trafic pe celelalte magistrale.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a prelungit până miercuri dimineaţa informarea de vreme rea, ce vizează întreaga ţară.

Conform prognozei de specialitate, în intervalul 8 decembrie, ora 10:00 - 9 decembrie, ora 10:00, în sud-estul ţării se vor semnala precipitaţii predominant sub formă de ploaie, iar pe alocuri vor fi depuneri de polei, cu o probabilitate mai ridicată în Bărăgan şi în sud-estul Moldovei. În Carpaţii de Curbură, în Carpaţii Meridionali, în restul Munteniei şi al Moldovei va ninge şi se va depune strat nou de zăpadă, în medie de 5 - 10 cm.

Meteorologii precizează că, în următoarele zile, temporar se vor semnala precipitaţii în toate regiunile, dar mai ales în cele sudice, estice şi centrale, precum şi în zonele de munte, unde cantităţile de apă vor fi însemnate.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri