Poliţiştii locali din municipiul Arad au amendat patru săli de jocuri de noroc, aparţinând de aceeaşi firmă, cu un total de 12.000 de lei, pentru că acestea erau în continuare deschise clienţilor în pofida interdicţiilor decise în contextul pandemiei de coronavirus.

Conform unui comunicat de presă transmis de Poliţia Locală Arad, au fost verificate simultan şapte săli de jocuri aparţinând unei firme specializate, constatându-se că patru dintre acestea îşi continuau activitatea pe perioada suspendării temporare dispuse de autorităţi în vederea prevenirii transmiterii virusului SARS-CoV-2.

"Poliţiştii locali cu atribuţii de ordine publică au aplicat patru sancţiuni în cuantum de 12.000 lei pentru nerespectarea prevederilor Hotărârii nr. 83 din 08.12.2020 adoptată de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Arad.

Conform actului normativ menţionat, se suspendă în perioada 09.12.2020-22.12.2020 activitatea operatorilor economici desfăşurată în spaţii închise în următoarele domenii: activităţi în piscine, locuri de joacă şi săli de jocuri, în toate localităţile situate pe teritoriul administrativ al judeţului Arad", se arată în comunicatul preluat de Agerpres.

Agenţii Poliţiei Locale cer sprijin de la populaţie pentru a sesiza dacă observă că sunt desfăşurate în continuare astfel de activităţi economice.

Sursa foto: Ministerul Afacerilor Interne

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri