Realizarea unui parc suprateran, suspendat peste carosabil, care ar urma să fie amplasat pe Calea Rahovei, o grădiniţă în zona Uranus şi modernizarea arhitecturală şi peisagistică a parcului Sebastian sunt proiecte puse în dezbatere publică, a anunţat Primăria Sectorului 5.

Parcul suprateran, suspendat peste carosabil, ar urma să fie amplasat pe Calea Rahovei, între şoseaua Alexandriei şi strada Mihail Sebastian. Lungimea totală a parcului va fi de aproape 2,4 kilometri. Acesta ar urma să fie realizat în termen de 18 luni din fonduri europene.

Proiectul privind modernizarea arhitecturală şi peisagistică a parcului Sebastian presupune construirea unor parcări subterane şi supraterane, a unei clădiri multifuncţionale şi amenajarea peisagistică a parcului. Prin această iniţiativă ar fi create peste 1.100 de noi locuri de parcare, a menţionat Primăria Sectorului 5 pe Facebook.

Clădirea multifuncţională ar urma să aibă bazin de înot acoperit, bistro, cafenea, sală de fitness, spaţii multifuncţionale şi spaţii administrative. Amenajarea peisagistică va fi realizată cu pământul excavat şi se vor crea movile artificiale. De asemenea, proiectul presupune amenajarea unor trasee de mountain-bike, skateboard şi a mai multor terenuri de sport.

Cetăţenii pot trimite opinii despre proiectele propuse de primarul Cristian Popescu Piedone prin intermediul unor formulare de pe site-ul autorităţii locale.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri