Biblioteca Naţională a României va fi închisă pentru public între 14 decembrie şi 11 ianuarie 2021 din cauza evoluţiei pandemiei de COVID-19 şi a necesităţii luării unor măsuri de igienizare.

"Pe fondul creşterii constante a numărului de persoane infectate cu COVID-19, se impune luarea unor măsuri suplimentare de igienizare a tuturor spaţiilor în care îşi desfăşoară activitatea Biblioteca Naţională a României. Totodată, efectuarea unor reparaţii curente în zona spaţiilor libere pentru lectură este programată pentru perioada imediat următoare. Pentru efectuarea tuturor acestora, între 14 decembrie 2020 şi 11 ianuarie 2021, Biblioteca Naţională a României va fi închisă pentru public", informează, reprezentanţii Bibliotecii, citați de Agerpres.

În această perioadă, toate evenimentele culturale sau profesionale vor avea loc exclusiv în mediul virtual, iar activităţile Centrului Naţional ISBN-ISSN.CIP se vor desfăşura fără întrerupere, de asemenea, în mediul online.

Activitatea de depunere a publicaţiilor cu titlu de depozit legal va continua, însă instituţia recomandă editorilor ca depunerea publicaţiilor să se realizeze prin Poşta Română sau prin intermediul firmelor de curierat.

"Deoarece sănătatea şi siguranţa angajaţilor şi a vizitatorilor Bibliotecii este prima noastră prioritate, monitorizăm continuu informaţiile oficiale, astfel încât să răspundem rapid pe măsură ce condiţiile se vor schimba. Informaţii despre restricţii sau ridicarea acestora vor fi publicate atât pe website-ul Bibliotecii, cât şi pe pagina de Facebook. Vă invităm să accesaţi în continuare resursele online disponibile în biblioteca digitală şi Catalogul On-line. Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă dorim sărbători liniştite!", mai informează BnR.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri