UPDATE (16:39)- Un tânăr a fost încătușat de Poliție, în urma incendiului care s-a petrecut pe Șoseaua Colentina din Capitală, anunță Digi24. Bărbatul era locatarii blocului și a fost reținut după ce s-a luat la bătaie cu alți vecini, din cauza unor neînțelegeri care au apărut în urma incendiului. Alte șapte persoane au fost duse la secția de Poliție.

UPDATE (15:25)- Potrivit informațiilor transmise de ISU București, incendiul a fost stins.

Un incendiu s-a produs, duminică, într-un bloc de locuinţe situat pe Şoseaua Colentina din Capitală, scrie Agerpres.

La faţa locului intervin mai multe maşini ale ISU Bucureşti de stingere a incendiilor şi o autospecială de stingere cu scară.

Incendiu a avut loc într-un apartament la etajul 6, pe Șoseaua Colentina nr. 62.

„Sunt degajări mari de fum în interiorul apartamentului și pe casă scării, acționează 6 autospeciale. Până în acest moment nu sunt pers rănite. Incendiul este localizat, nu au fost identificate persoane în apartamentul afectat de incendiu. Se verifică în continuare la etajele superioare.

Forțe angrenate: 8 autospeciale de stingere, 3 echipaje SMURD de descarcerare, autoscară, Detașamentul Special de Salvatori”, se arată într-un comunicat de presă al ISU București.

Sursa foto: ISU București

Sursa foto: Pexels

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri