UPDATE (17:50): Româncele Larisa Iordache şi Silviana Sfiringu au reuşit o dublă formidabilă în finala de la bârnă, în care au obţinut medaliile de aur, respectiv argint, duminică, la Campionatele Europene feminine de gimnastică artistică de la Mersin (Turcia).

Sportiva română Larisa Iordache a cucerit medalia de argint în finala de la sărituri, duminică, la Campionatele Europene de gimnastică artistică de la Mersin (Turcia), scrie Agerpres.

Iordache a avut sărituri notate cu 14,200 şi 13,550, media sa fiind 13,875.

Aurul a fost câştigat de Zsofia Kovacs (Ungaria), cu 14,050, după 14,350 la prima săritură şi 13,750, la a doua.

Medalia de bronz a revenit ucrainencei Anastasia Motak, cu 13,850 (14,250 la prima săritură, 13,450 la a doua).

Românca Ioana Stănciulescu s-a clasat pe locul al cincilea, cu 13,575 (14,150, respectiv 13,000).

Larisa Iordache avusese a treia medie în calificări. Ea va evolua şi în celelalte trei finale, la paralele (a doua notă din calificări), bârnă (prima notă) şi sol (prima notă).

Pentru Larisa Iordache este a doua medalie de argint câştigată la Mersin, după cea cu echipa.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri