Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, că spitalul modular de la Pipera va fi închis, ca urmare a faptului că a scăzut numărul persoanelor bolnave de COVID-19 care au nevoie de îngrijiri, scrie Agerpres.

El a menţionat că la nivelul Municipiului Bucureşti vor fi organizate 300 de puncte de vaccinare, unul dintre acestea urmând să fie amenajat la Circul Metropolitan.

Încă 100 de tramvaie în București

Totodată, Primăria Municipiului Bucureşti să pregăteşte să semneze contractul cu Astra Vagoane Călători în vederea achiziţionării a 100 de tramvaie.

Potrivit primarului, motivul pentru care nu a fost semnat acest contract până prezent ar avea legătură cu faptul că fosta administraţie a Capitalei a "insistat" cu firma turcească participantă, de asemenea, la licitaţie.

Nicuşor Dan a adăugat că, din cauza timpului scurs, sunt necesare discuţii tehnice în vederea onorării contractului.

El a menţionat, totodată, că încheierea contractului este foarte importantă, deoarece finanţarea ar urma să fie suportată prin bani europeni, care trebuie cheltuiţi până în 2023.

Sursa foto: Agerpres FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri