Polițiști atacați cu bâte și pietre la Târgul Lăpuș, după ce au intervenit pentru o mamă care a anunțat că i-a fost luat copilul

O patrulă de poliție din Târgul Lăpuș, Maramureș, a fost atacată cu bâte și pietre de mai mulți localnici după ce au încercat să intervină pentru o mamă care a anunțat la 112 că tatăl i-a luat copilul și o amenință, a anunțat Sindicatul Europol pe Facebook, scrie G4Media.ro.

În filmulețul postat pe rețeaua de socializare se observă cum mai multe persoane aruncă cu pietre și lovesc cu bâtele în patrula de poliție care se afla în mers.

„Singura patrulă de poliție de pe o rază de 70 km, din zona Târgu Lăpuș, Maramureș, a intervenit în această după amiază la un apel 112 în care o mamă reclama că tatăl i-a luat copilul și o amenință. Se întâmpla în cartierul de rromi Ponorâta, com. Coroieni, unde legea se face cu parul în mână și unde autoritățile locale nu au făcut nimic pentru cea mai săracă comunitate din România, așa cum s-a mai relatat în presă. După ce polițiștii au intervenit și au reușit să redea copilul mamei, tatăl, furios, a început să adreseze injurii și amenințări. Iar în momentul în care colegii au vrut să îl rețină pentru a-l conduce la sediu, acesta a fost „sprijinit” de ceilalți localnici care i-au atacat pe colegii noștri cu bolovani și pari și au distrus autospeciala în care se aflau polițiștii”, se arată în postarea Sindicatului Europol.

Sursa foto: Facebook Sindicatul Europol


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri