Administratorul fast-food-ului din Sectorul 1 care oferea mâncare gratuit a fost amendat

Administratorul unui local din Sectorul 1 care oferea mâncare gratuit a fost amendat cu 10.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

"Referitor la faptul că mai multe persoane nu respectă distanţarea în apropierea unui restaurant din Sectorul 1 care oferea mâncare gratuit, poliţişti ai Secţiei 1 Poliţie au procedat la dispersarea persoanelor prezente şi transmiterea de mesaje acustice în care erau făcute recomandări de păstrare a distanţei", informează un comunicat al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB), scrie Agerpres.

Potrivit sursei citate, administratorul respectivului local a fost condus la subunitatea de poliţie, unde a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 10.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020.

Sute de oameni s-au îngrămădit în fața unui fast-food din centrul Capitalei pentru că s-au dat produse gratis. Jandarmii au mers la fața locului, potrivit Digi24.ro.

Coada de sute de persoane s-a format pe bulevardul Dacia, aproape de Piata Romană, la un restaurant care s-a deschis azi.

Citeste si:
DAbo Doner deschide primul restaurant românesc de fast-food din Londra
DAbo Doner deschide primul...

În afara burgerului gratis primit, celor aflați la coadă li se oferă posibilitatea să participe la un concurs cu premii organizat de local.

Sursa foto: Digi24

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri