Nicușor Dan a venit cu lămuriri în urma anunțului transmis de fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, prin care spunea că actualul edil intenționează să sisteze transportul elevilor la școlile din Ilfov.

Primarul și-a exprimat răspunsul într-o postare pe pagina sa de Facebook.

„Autobuzele școlare, a căror circulație a fost oprită în cursul anului 2020, au reprezentat o măsură populistă a ex-primarului Firea. Autobuzele școlare erau destinate doar pentru 6 școli din cele 600 ale Bucureștiului și nicidecum pentru toate unitățile de învățământ din Capitală.
Era vorba de un program-pilot, prin care au fost create 16 linii de transport pentru 6 școli. Astfel de linii, care au un număr mic de utilizatori înscriși, generează costuri foarte mari raportat la numărul de utilizatori. Din analiza primită la primărie, costul lunar al funcționării acestor autobuze școlare a fost de 564.500 lei + TVA”, a scris Nicușor Dan pe pagina sa de Facebook.

În prezent, toți elevii circulă gratuit pe toate mijloacele de transport în comun, pe toate traseele din București.

Autobuzele școlare, a căror circulație a fost oprită în cursul anului 2020, au reprezentat o măsură populistă a...Posted by Nicușor Dan on Tuesday, 2 February 2021

Gabriela Firea, fostul primar al municipiului București un document semnat de Vladimir Adrian Ghițulescu, directorul general al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București-Ilfov, prin care oficialul anunța șase școli din județul Ilfov că transportul elevilor va fi sistat, potrivit G4Media.

Luni incepe scoala fizic, in sfarsit! A confirmat si K. Iohannis. Ce s-a gandit noul primar al Capitalei? Sa “dea o mânā...Posted by Gabriela Firea on Tuesday, 2 February 2021

Sursa foto: Agerpres FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri