O femeie a murit, în județul Suceava, după ce un copac bătrân a căzut peste mașina în mers în care se afla împreună cu soțul și copiii, scrie Digi24.

Medicii nu au reușit să o resusciteze și au pronunțat decesul femeii.

Potrivit presei locale, femeia avea 43 de ani și era din București. Familia se afla în concediu în Suceava și se deplasa de la Iacobeni către Vatra Dornei. La un moment dat, un copac aflat pe versantul din partea stângă a direcției lor de mers s-a rupt și a căzut peste mașină. La volan se afla soțul.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Terenul de unde a căzut copacul ar fi în proprietate privată, însă starea drumurilor trebuie verificată periodic de autorități.

Totodată, CNAIR avertizează asupra codului portocaliu de vânt din zonă, care ar fi putut cauza nefericitul accident.

„Avertizăm conducătorii auto că în zona montană a județului Suceava este valabil CODUL PORTOCALIU de vânt puternic. Recent s-au înregistrat căderi de arbori pe carosabil și pe DN 117A, în zona localității Ciumârna din jud. Suceava. Atenționarea meteo expiră în jurul orelor 21:00”, avertizează comunicatul CNAIR, care pare să indice drept cauză a incidentului vântul puternic.

Sursa foto: Facebook/ ISU „Bucovina" Suceava

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri