Incendiul izbucnit, vineri dimineaţă, 12 februarie, la anexa unei şcoli din localitatea vasluiană Poieneşti s-a extins şi la acoperişul clădirii, pe o suprafaţă de aproximativ 800 de metri pătraţi, forţele de intervenţie care acţionează la faţa locului fiind suplimentate.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, la locul producerii incendiului acţionează patru maşini de stingere şi un echipaj de prim ajutor, conform Agerpres.ro.

Incendiul s-a produs înainte ca elevii să ajungă la şcoală. Autoritățile au menționat că nu au existat victime.


"La Poieneşti sunt 126 de copii, care au intrat la ore în sistem online. Şcoala era oricum pe scenariu galben. Clădirea este din anul 2012 şi are ca sursă de încălzire o centrală pe lemne. Avem angajat fochist cu normă întreagă. Referitor la autorizaţia pentru incendiu, reprezentanţii ISU sunt în măsură să ofere astfel de informaţii. Din datele pe care le am, este depusă documentaţia pentru obţinerea acestei autorizaţii", a declarat, pentru AGERPRES, inspectorul general şcolar din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Vaslui, Loredana Roman.

La faţa locului s-a deplasat şi prefectul judeţului, Mircea Gologan.

Pompierii acţionează pentru stingerea incendiului, urmând să precizeze care a fost cauza producerii acestuia.

Sursa foto: Vremea Noua / Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri