Simona Halep, numărul 2 WTA, a fost învinsă de către Serena Williams (11WTA) cu 3-6, 3-6 în sferturile de finală de la Australian Open.

Simona Halep, în vârstă de 29 de ani, va părăsi competiția. Aceasta se calificase în sferturile de finală ale turneului Australian Open 2021, după ce a învins-o pe poloneza Iga Swiatek, cu 3-6, 6-1, 6-4.

În optimi, Senera Williams, 39 de ani, poziționată pe locul 11 WTA și cu 23 de titluri de Grand Slam câștigate până în prezent, a învins-o pe Aryna Sabalenka, numărul 7 mondial, cu 6-4, 2-6, 6-4.

Aceasta a fost cea de-a 12-a partidă dintre Serena Williams și Simona Halep, americanca conducând cu 9-2, însă ultimul meci a fost câștigat de Simona Halep în finala de la Wimbledon din 2019 (6-2, 6-2).

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri