O nouă piață agroalimentară ar putea apărea în București

Consiliul Local Sector 5 ar putea aproba indicatorii tehnico-economici pentru construcţia unei pieţe pe Şoseaua Alexandriei şi a unei parcări pe Calea Rahovei.

"Se aprobă indicatorii tehnico-economici - la faza studiu de fezabilitate - pentru obiectivul de investiţii 'Construcţie Piaţă Agroalimentară cu parcare supraetajată situată în Şos. Alexandriei nr. 22-24 (Str. Mărgeanului) Sector 5'", prevede unul dintre proiectele de pe ordinea de zi a şedinţei. Valoarea investiţiei este estimată la circa 68 de milioane de lei cu TVA, scrie Agerpres.

Potrivit raportului de specialitate al proiectului, investiţia este benefică pentru persoanele care locuiesc în zonă, cât şi pentru cei care o tranzitează, deoarece va creşte numărul locurilor de parcare, iar comercializarea produselor alimentare se va face într-un mediu curat şi civilizat. De asemenea, realizarea obiectivului de investiţii va contribui la creşterea bugetului local al sectorului, datorită taxelor privind închirierea locurilor de parcare, precum şi exploatării pieţei agroalimentare.

"Se aprobă indicatorii tehnico-economici - la faza studiu de fezabilitate - pentru obiectivul de investiţii 'Construcţie parcare etajată P+2E, Calea Rahovei nr. 327'", prevede un alt proiect de hotărâre de pe ordinea de zi a şedinţei. Valoarea investiţiei este estimată la aproape 28 de milioane de lei cu TVA.

Conform raportului de specialitate al proiectului, parcarea de tip park&ride este benefică pentru persoanele care folosesc reţeaua de transport în comun şi presupune reducerea traficului de pe Calea Rahovei şi implicit diminuarea numărului de accidente, ambuteiaje şi a poluării.

Citeste si:
Primăria Sectorului 1 vrea să înființeze o nouă școală
Primăria Sectorului 1 vrea să...

Sursa foto: Pixabay
Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară. În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri