Ion Iliescu a anunțat, odată cu împlinirea vârstei de 91 de ani, că s-a vaccinat împotriva COVID-19. Fostul președinte al României spune că se simte bine și că nu a avut reacții adverse.

„M-am vaccinat și m-am simțit bine. Nici nu am resimțit ceva după vaccinare. Pentru vârsta pe care o am, mă simt bine”, a anunțat fostul președinte.

Ion Iliescu a comentat și referitor la situația actuală din Partidul Social Democrat (PSD), despre care spune:

„Nu aș vrea să fac aprecieri care să influențeze în vreun fel părerea oamenilor și situația din partid. Urmăresc cu interes, mi-aș dori mai mult, dar nu vreau să fac aprecieri. Din păcate nu sunt prezent în activitatea conducerii de partid. De la distanță urmăresc. Doar ce se scrie în presă, nu am o relație nemijlocită cu conducerea actuală și nu vreau să fac aprecieri”, a precizat Iliescu, la Realitatea PLUS, potrivit Digi 24.

Fostul șef de stat al României a discutat și despre coaliția de guvernare despre care spune că nu se delcară mulțumit, întrucât este de părere că „necesita o comunicare mai deschisă între forțele politice și între cetățeni și factorii sociali”.

Ion Iliescu a făcut referire și la partidul AUR, despre care spune că nu crede că discursurile lor seamănă cu cele ale lui Corneliu Vadim Tudor.

„Vă amintesc prima dezbatere a candidaților prezidențiali cu domnul Cîmpeanu și Rațiu. Eu chiar am resimțit cu plăcere dezbaterea aceea. Era bazată pe respect reciproc. Fiecare cu propriile opinii, dar în relație civilizată și raporturi umane normale. Din păcate azi sunt puțin...mă mir că nu s-au făcut progrese, din contră”, mai susține fostul președinte, potrivit HotNews.

Ultima apariție publică a lui Ion Iliescu a fost în 2017, când a fost citat de procurori în dosarul Revoluţiei, în care a fost trimis în judecată pentru infracţiuni împotriva umanităţii.

Sursa foto: Agerpres FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri