HoReCa a fost una dintre cele mai afectate industrii de pandemia de coronavirus, restaurantele și cafenelele trecând de la deschideri la închideri în timp record. Sub amenințarea unui nou val pandemic, proprietarii de restaurante se îndreaptă cu noi solicitări către autorități.

”Sectorul susține ocuparea forței de muncă în toate domeniile, contribuie la incluziune socială, bunăstare și generează venituri necesare pentru a păstra identitatea comunității și patrimoniul cultural. Susținem o revenire cu precauție, iar siguranța comunității este primordială, pentru a ne putea bucura cât mai curând de un trend ascendent în industria turismului. Pentru asta, avem toată deschiderea de a colabora și de a susține programul de măsuri de siguranță, pentru care ne bazăm pe sprijinul autorităților pentru a fi implementat și respectat cu rigurozitate și conform cu legislația în vigoare”, precizează HORA, pe o rețea de socializare.

Ce propun proprietarii restaurantelor

Antreprenorii din HoReCa vin cu următoarele soluții care să dea posibilitatea funcționării fără restricții a restaurantelor și spațiile de evenimente private și culturale, în următoarele situații:

  • Prezentarea unui certificat de vaccinare,
  • Testare PCR sau test rapid cu 48 de ore înainte de a participa la un eveniment sau o masă a la carte,
  • Testare rapidă la intrarea în incinte.

Sursa Foto: HORA

Sursa foto: HORA

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri