Un nou manifest HoReCa: ce propun proprietarii restaurantelor

HoReCa a fost una dintre cele mai afectate industrii de pandemia de coronavirus, restaurantele și cafenelele trecând de la deschideri la închideri în timp record. Sub amenințarea unui nou val pandemic, proprietarii de restaurante se îndreaptă cu noi solicitări către autorități.

”Sectorul susține ocuparea forței de muncă în toate domeniile, contribuie la incluziune socială, bunăstare și generează venituri necesare pentru a păstra identitatea comunității și patrimoniul cultural. Susținem o revenire cu precauție, iar siguranța comunității este primordială, pentru a ne putea bucura cât mai curând de un trend ascendent în industria turismului. Pentru asta, avem toată deschiderea de a colabora și de a susține programul de măsuri de siguranță, pentru care ne bazăm pe sprijinul autorităților pentru a fi implementat și respectat cu rigurozitate și conform cu legislația în vigoare”, precizează HORA, pe o rețea de socializare.

Ce propun proprietarii restaurantelor

Antreprenorii din HoReCa vin cu următoarele soluții care să dea posibilitatea funcționării fără restricții a restaurantelor și spațiile de evenimente private și culturale, în următoarele situații:

  • Prezentarea unui certificat de vaccinare,
  • Testare PCR sau test rapid cu 48 de ore înainte de a participa la un eveniment sau o masă a la carte,
  • Testare rapidă la intrarea în incinte.

Citeste si:
Manifestul hotelierilor: care sunt cele zece soluții propuse...
Manifestul hotelierilor: care...

Sursa Foto: HORA

Sursa foto: HORA
Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri