Opera Naţională Bucureşti transmite că spectacolele "Astor Piazzolla 100", "La Boheme", "Concert de Ziua Femeii", "Tosca" şi "Carmina Burana", programate în datele de 5, 6, 8, 11, 13 şi 14 martie, se suspendă, în contextul reintrării Capitalei în scenariul roşu şi al incidenţei cumulate ce depăşeşte pragul de 3 la mia de locuitori.

Spectatorii care au achiziţionat bilete de la Casa de bilete şi nu doresc transformarea acestora în vouchere se pot prezenta la sediul ONB pentru restituirea contravalorii acestora în format fizic, scrie Agerpres.

În ceea ce priveşte restituirea contravalorii biletelor achiziţionate online, rambursarea se va face doar la cerere, în baza unei solicitări scrise, în contul din care s-a făcut achiziţia, în termen de 28 de zile de la data depunerii solicitării.

Citește și Metoda inedită pe care o propune un teatru din Japonia, pentru a urmări un spectacol în siguranță.

„Ne pare rău pentru situaţia actuală, artiştii Operei Naţionale Bucureşti au primit cu entuziasm şi emoţie reîntoarcerea în Sala Mare de spectacole şi reîntâlnirea cu publicul atât de drag lor. Cu toate acestea, cu speranţă în gând, prima scenă lirică a ţării se conformează cu stricteţe tuturor regulilor şi măsurilor impuse de autorităţi în vederea prevenirii şi combaterii efectelor pandemiei COVID-19. Opera Naţională Bucureşti va comunica la o dată ulterioară reluarea spectacolelor cu public, ţinând cont de hotărârile Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă cu privire la evoluţia pandemiei pe raza Capitalei", precizează reprezentanții Operei Naționale București.

Citește și UPDATE Coronavirus 5 martie | Bucureștiul intră în scenariul roșu.

Capitala intră de vineri în zona roşie cu o incidenţă de 3,05 cazuri de infectări cu SARS-CoV-2 la mia de locuitori, a anunţat Grupul de Comunicare Strategică.

Sursa foto: Pexels

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri