În dimineața zilei de 26 martie, reprezentanți ai sindicatului USLM au organizat un protest spontan în stația Piața Unirii.

Aceștia au coborât în tunel, pe calea de rulare, și au împiedicat pornirea la timp, conform programului normal, a trenurilor de pasageri, scrie Metrorex, pe pagina de Facebook.

Așa-zisul protest spontan reprezintă în fapt o acțiune sindicală, în timpul căreia reprezentanții USLM au refuzat orice tentativă de dialog cu conducerea Metrorex.

sursa foto: Unitatea - Sindicatul Liber din Metrou

Deși sindicaliștii au lăsat de înțeles că ar avea o listă de cereri, invitațiile repetate de întâlnire cu managementul companiei au fost ignorate complet pe parcursul nopții.

Din cauza acțiunii sindicatului, dar mai ales pentru siguranța membrilor acestuia, care se află pe calea de rulare, liniile de metrou nu pot fi puse sub tensiune pentru operarea trenurilor de pasageri.

sursa foto: Unitatea - Sindicatul Liber din Metrou

Metrorex asigură locuitorii Capitalei că întreprinde toate acțiunile legale pentru a reporni activitatea metroului în siguranță.

Sursa foto: Facebook/ Mihaela Scarlat

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri