Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a scris într-un mesaj pe Facebook că deși înțelege nemulțumirile anagjașilor de la Metrorex, bucureștenii nu pot fi prizonierii unui abuz sindicalist.

„În condițiile grevei de la metrou din această dimineață, ADITPBI prin STB a suplimentat mijloacele de transport la suprafață, astfel încât deplasarea bucureștenilor să fie cât mai puțin afectată. Sper că Metrorex și Ministerul Transporturilor și Infrastructurii vor avea un dialog rapid și productiv, iar circulația cu metroul va fi reluată chiar azi. Înțeleg dacă există nemulțumiri ale angajaților de la Metrorex, dar bucureștenii nu pot fi prizonierii unui abuz sindicalist”, a transmis Nicușor Dan.

În dimineața zilei de 26 martie, reprezentanți ai sindicatului USLM au organizat un protest spontan în stația Piața Unirii. Aceștia au coborât în tunel, pe calea de rulare, și au împiedicat pornirea la timp, conform programului normal, a trenurilor de pasageri.

În momentul de față sunt circa 600 de participanți la acest protest. Trebuie menționat că angajații Metrorex care trebuiau să asigure mersul trenurilor astăzi s-au prezentat la serviciu normal.

Acțiunea de protest e ilegală, perturbă ordinea publică și împiedică desfășurarea în condiții normale a transportului de călători in București. Metrorex își rezervă dreptul de a folosi toate mijloacele legale la dispoziție pentru a opri această ilegalitate.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri