Sindicaliștii conduși de Ion Rădoi au renunțat la blocarea liniilor de metrou din București în urma negocierilor de la Prefectura București cu conducerea Metrorex și cu prefectul Alin Stoica.

Sindicaliștii au acceptat să lase metroul să circule în schimbul acceptării de către Metrorex a faptului că Sindicatul este reprezentantiv la nivelul companiei, potrivit G4Media.ro.

Circulația metroului va fi reluată sâmbătă dimineață.

În plus, vor continua negocierile Metrorex – sindicat în următoarele zile, timp în care sancțiunile disciplinare anunțate de conducerea companiei sunt suspendate.

”Am obținut ca săptămâna viitoare să ne vedem zi de zi referitor la: deficitul de personal pentru că tot scandalul a pornit de la disponibilizări. Deficitul a ajuns la 1200 de persoane, înseamnă 25% din personal. Ajunsesem în poziția să ne fie frică să ne mai facem treaba, să ne ducem la pușcărie sau să murim. Dl ministru Drulă și dl prim-ministru au făcut un buget care blochează activitatea Metrorex”, a spus sindicalistul.

Reprezentantul sindicatului a mai spus că nu are rost să se reia circulația trenurilor în această seară.

Sursa foto: Radu Bercan / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri