O nuntă care avea loc în hotelul lui Ștefan Mandachi din Suceava a fost întreruptă de polițiști.

La eveniment participau în jur de 150 de invitați.

Proprietarul restaurantului, Ștefan Mandachi, a fost amendat cu 10.000 de lei, iar mirii au primit o sancțiune de 2.000 de lei. Ceilalți nuntași au fost doar avertizați de oamenii legii.

Într-o postare pe Facebook, Ștefan Mandachi spune că deține 70 de restaurante și că a delegat managementul să se ocupe de acestea. În plus, omul de afaceri subliniază că încă de anul trecut a dat dispoziție ca în aceste locuri să nu se încălce nicio prevedere legală anti-Coovid. În caz contrar, el a amenințat că toți cei responsabili vor fi demiși.

În legătură cu evenimentul de aseară, Mandachi spune că în restaurant nu era nicio nuntă și că gradul de ocupare era de 26%.

"Hotelul are 3 restaurante, care trebuiesc ținute deschise conform legii pentru a putea servi clienții. Așa cum au constatat și organele de control, restaurantul era ocupat la 26%, cu respectarea distanțelor legale. Când voi ajunge la Suceava, pot pune la dispoziția tuturor imaginile, întrucât sunt în spațiu public. Din imagini veți putea observa singuri, cu ușurință că: nu exista nici formație, nici muzică, nici DJ, niciun sunet, niciun dans, nici mire, nici mireasă și se pot vedea respectarea cu sfințenie a tuturor măsurilor de distanțare", susține Mandachi.

Sursa foto: Facebook Ștefan Mandachi

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri