Prefectul capitalei, Alin Stoica, a spus că vor fi cerute datele cu privire la comportamentul clienților după ce magazinele au început să se închidă la ora 18:00, acolo unde incidența cazurilor este ridicată. „Am avut anumite semnale că în unele locuri s-au produs aglomerări”, a spus el.

„Vom avea discuții cu marii retaileri și magazinele mici pentru a vedea care a fost comportamentul clienților. În funcție de aceste analize, săptămâna viitoare le vom solicita de la comercianți, vom lua măsuri”, a spus Alin Stoica, la Digi24.

Prefectul capitalei a spus că „am avut anumite semnale că în unele locuri s-au produs aglomerări”.

„Avem informații că la închiderea programului există tendința de a se aglomera. Există tipul acela de comportament de cumpărător de weekend”, a completat el, precizând că astfel de restricții cu privire la program ar putea fi extinse și către micii comercianți.

Cozi la benzinării, după 18:00

În ceea ce privește cozile de la benzinării, după ora 18:00, Stoica a spus că a văzut imaginile: „Comportamentul acelor clienți era destul de responsabil. A fost un fenomen care s-a petrecut vineri seară”.

El a spus că în aceste zile a fost o prezență mai mare a forțelor de ordine pe străzile din București, dar au fost „legate și de celelalte manifestări, nu neapărat pentru a aplica amenzi, în primul rând pentru a verifica că se respectă regulile și pentru a verifica declarațiile”.

În ceea ce privește Paștele, el a spus că „nu vor fi impuse noi reguli”. „Sunt cele în vigoare. Există un platou, previzionăm că nu mai crește”.

Sursa foto: Agerpres FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri