Netflix a anunţat primul său serial cu prinţul Harry al Marii Britanii şi soţia sa Meghan, relatează dpa.

Conform Agerpres, platforma de streaming va lansa un program numit "Heart of Invictus", care va prezenta un grup de foşti militari care s-au înscris în competiţia Invictus Games (Jocurile Invictus) de la Haga.

Seria este produsă în parteneriat cu Archewell Productions, o companie de producţie înfiinţată de ducele şi ducesa din Sussex după ce au renunţat la calitatea de membri cu roluri active în rândul casei regale britanice anul trecut.

Jocurile Invictus, care se desfăşoară în Olanda, urmau să aibă loc în 2020, însă au fost amânate pentru 2022 ca urmare a pandemiei de COVID-19.

Seria va fi regizată de Orlando von Einsiedel şi produsă de Joanna Natasegara, care au câştigat un Oscar pentru documentarul lor "The White Helmets" (Căştile albe).

Jocurile Invictus sunt o competiţie sportivă înfiinţată în 2014 de prinţul Harry şi reprezintă o modalitate de a ajuta militarii răniţi pe front, sprijinindu-le reabilitarea şi oferindu-le o nouă viaţă prin sport post-conflict.

"Această serie le va oferi comunităţilor din întreaga lume o perspectivă către poveştile emoţionante şi înălţătoare ale acestor concurenţi pe drumul lor către Olanda anul viitor", a declarat prinţul Harry într-un comunicat.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri