Începând cu 7 aprilie, chioșcurile amplasate în stațiile de metrou sunt demolate treptat. Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, a fost cel care a făcut publică informația, prezentând debutul acțiunii la stația Ștefan cel Mare. Așa cum era de așteptat, scandalul nu a întârziat să apară, sindicaliștii, dar și proprietarii susținând că nu este legal ceea ce se întâmplă. Între poliție, răngi și țipete, ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a transmis că ”un cartel se poate destrăma doar cu ranga”, felicitându-l pe actualul șef Metrorex.

”Legea e lege, iar unde e lege nu e tocmeală”, a spus Drulă, la finalul ședinței de Guvern.

Drulă a reiterat faptul că magazinele nu au autorizație de construcție și nici dreptul legal de a funcționa în acel spațiu public.

În plus, acestea îngrădesc spațiul în cazul vreunui incident nefericit. De asemenea, ministrul a amintit și de chioșcuri, precum patiseriile, care foloseau produse inflamabile.

Aceasta este o ultimă răbufnire a mafiei.

Cătălin Drulă

Drulă a felicitat inițiativa edilului Sectorului 6, dar și atitudinea reprezentanților Metrorex, care au venit cu echipamente de desființare a chioșcurilor.

”Un cartel se destramă doar cu ranga. Este responsabilitatea autorităților locale de a reasigura ordinea în astfel de spații”, a mai spus ministrul.

Nu în ultimul rând, Drulă a semnalat faptul că a vorbit cu Ciprian Ciucu, Clotilde Armand, dar și cu Daniel Băluță în vederea demarării procedurii de evacuare și în stațiile care aparțin sectoarelor pe care le reprezintă.

Sursa foto: Guvernul României/ Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri