UPDATE 20:30 - Aproximativ 1.000 de persoane se îndreaptă spre Palatul Cotroceni, sâmbătă, într-o nouă zi de proteste faţă de restricţiile impuse de autorităţi în contextul pandemiei de COVID-19. Câteva sute de persoane s-au strâns sâmbătă după-amiază, în zona Gării Obor, pentru a protesta faţă de restricţiile impuse de Guvern, după care s-au deplasat spre Piaţa Universităţii. Aceştia au mărşăluit pe bulevardul Magheru, până în Piaţa Victoriei, unde se aflau alte câteva sute de persoane.

Știrea inițială

Două noi proteste se petrec simultan în București, în Piața Victoriei și în Piața Universității, împotriva restricțiilor impuse de autorități pentru a limita răspândirea coronavirusului.

Prezent la manifestațiile din Piața Universității este și liderul AUR, George Simion, care a postat o poza pe pagina sa de Facebook, în care se poate vedea limpede cum acesta nu poartă mască.

”Oameni de AUR prezenţi astăzi la protestele împotriva restricţiilor impuse de un guvern criminal şi pentru autostrăzile A7 şi A8”, a scris pe Facebook George Simion, postând o imagine din Piaţa Universităţii.

Oameni de AUR prezenți astăzi la protestele împotriva restricțiilor impuse de un guvern criminal și pentru autostrăzile A7 și A8Posted by George Simion on Saturday, 10 April 2021

În Piața Victoriei sunt câteva sute de persoane. Lor li se vor alătura protestatari sosiţi din ţară cu autocarele şi care vin din zona Bucur Obor, în marş, către centrul Capitalei, scrie G4Media.

Potrivit sursei citate, în Piața Victoriei sunt mai puțini manifestanți cu drapele, însă li se vor alătura și alți protestatari, aduși din țară cu autocarele.

Sursa foto: Facebook/ George Simion

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri