Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Timiş a decis ca, de luni, restricţiile să fie relaxate în municipiul Timişoara ca urmare a scăderii ratei de infectare cu SARS-CoV-2, astfel că va fi prelungit programul de funcţionare al magazinelor, iar localnicii vor putea circula fără declaraţie pe proprie răspundere până la ora 22:00.

Potrivit CJSU, care s-a întrunit sâmbătă seară, în Timişoara, Săcălaz, Sânmihaiu Român, Giroc, Moşniţa Nouă, Jebel şi Orţişoara se vor aplica, pentru 14 zile, măsurile de protecţie aferente localităţilor cu incidenţa cazurilor între 4 şi 7,5 la mia de locuitori, scrie Agerpres. În Timiș, rata de incidență a ajuns la 4,53 la mia de locuitori.

În acest caz, restricţiile de circulaţie şi cele privind programul operatorilor economici rămân valabile doar în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică.

Totodată, în comunele Şandra, Valcani, Chevereşu Mare şi Victor Vlad Delamarina, unde rata de infectare cu noul coronavirus este de peste 3/1.000, au fost dispuse restricţii care se vor aplica începând de duminică.

Sursa foto: Pexels

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri