Președintele Klaus Iohannis a vizitat Parcul Natural Văcărești, cu ocazia Zilei Pământului. Acesta a precizat că România are nevoie de mult mai multe spații verzi.

”Trebuie să intervenim asupra legislației. Așa, vom putea acorda mai multă atenție mediului înconjurător”, a precizat Klaus Iohannis, în cadrul vizitei sale la Delta Văcărești.

Președintele a felicitat asociațiile care se implică pentru protecția mediului și care lucrează la conservarea zonei Parcului Văcărești.

”Interesul nostru este să dezvoltăm cât mai multe spații naturale în orașele României, unde astfel de zone lipsesc cu desăvârșire”, a mai spus Iohannis.

Ziua Pământului este sărbătorită din 1970, în fiecare zi de 22 aprilie.

Sursa foto: Klaus Iohannis/ Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri