Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie s-a aventurat, din nou, în declarații controversate. În contextul în care pe toată perioada pandemiei a susținut în nenumărate rânduri că nu este de acord cu restricțiile impuse ca urmare a răspândirii coronavirusului și a contestat deseori aceste măsuri, de data aceasta, IPS Teodosie a transmis răspicat că nu se va vaccina.

„Nu, că am alergii şi nu mă vaccinez. Nu am de ce că nu mă îmbolnăvesc. (...) Vaccinul nu este obligatoriu. Chiar l-am auzit pe domnul preşedinte şi ieri.

Nu este obligatoriu şi mai ales că este un vaccin care e făcut în pripă. De aceea sunt în fiecare zi surprize pentru că trebuie să fie pregătiţi oamenii, sunt oameni cu anumite afecţiuni care datorită vaccinului, iată, cedează, unii mor, alţii paralizează şi trebuie să fim atenţi (...) Mă împărtăşesc zilnic şi vaccin mai mare ca asta, mai puternic, nu este altul”

În ceea ce privește implicarea preoților în campania de vaccinare, IPS Teodosie a fost întrebat într-o conferință de presă dacă preoții ar trebui să aibă un rol în campania de vaccinare și dacă ar trebui să îndemne oamenii să meargă la vaccin.

„Noi nu suntem medici ca să recomandăm vaccinul. Ar fi o depăşire a cunoştinţelor şi atribuţiilor noastre”, a răspuns IPS Teodosie, potrivit HotNews.

Sursa foto: Facebook / Arhiepiscopia tomisului

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri