Este al doilea an în care petrecem sărbătorile pascale sub auspiciile pandemiei, deși într-o formă mult mai relaxată. Fiind o perioadă a rugăciunilor și a meditației, cei mai mulți lideri politici, și nu numai, îndeamnă la respectarea regulilor de protecție și la vaccinarea împotriva COVID, pentru revenirea rapidă la normal. Este și cazul noului ministru al Sănătății, Ioana Mihăilă.

Ministrul Sănătății a precizat că împărtășește dorința tuturor de a fi în familie și de a ne strânge în grupuri mari pentru a petrece, însă situația actuală ne împiedică să facem acest lucru.

"Suntem în zile de sărbătoare, zile pe care ni le dorim fericite, alături de cei dragi, cu bucurie și liniște. După un an întreg vă spun că înțeleg această dorință de a fi împreună. O resimt și eu. O resimțim cu toții. Vreau totuși să vă reamintesc că suntem într-o perioadă complicată. Este al doilea Paște pe care îl petrecem în aceste condiții”, a declarat Mihăilă.

Tot aceasta a încurajat și a rugat românii să respecte măsurile de protecție și să se vaccineze, pentru a opri răspândirea virusului.

”Vă încurajez să respectăm măsurile de prevenire a infecției cu SARS-Cov-2 și să CONTINUĂM să ne vaccinăm! Zilele acestea, oferiți-vă și oferiți cadou șansa revenirii la normalitate prin vaccinare. Veți găsi centrele deschise și în aceste zile. Vă mulțumesc pentru că sunteți alături de noi în acest efort de a reveni la viața de dinainte de pandemie și vă urez Sărbători în tihnă și un Paște Luminat", a mai transmis Ioana Mihăilă.

Sursa foto: Guvernul României/ Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri