Pagina de Google Maps a Castelului Riegersburg, deținut de prințul Emanuel von und zu Liechtenstein, a fost bombardară cu review-uri negative de sute de români indignați de implicarea prințului în scandalul de braconaj din România.

Prințul Emanuel von und zu Liechtenstein a venit în România în luna martie și a împușcat ursul Arthur, considerat cel mai mare urs din România și probabil chiar din Europa. Prințul este membru al monarhiei din Liechtenstein și apare online drept proprietar al castelului din Austria.

Pe pagina de Google Maps a Castelului Riegersburg mai mulți utilizatori au postat mesajul ”Arthur, Romania” și au acordat cel mai mic rating castelului. Astfel, în doar câteva ore, ratingul a scăzut de la aproape 5 (maximul posibil), la 2,9.

Un val review-uri negative similare a fost înregistrat și pe pagina de Trip Advisor a castelului Riegersburg, site-ul blocând inițial recenziile, menționând că măsura a fost luată ”din cauza unui eveniment care a atras atenția media și care a cauzat un flux de recenzii care nu descriu experiența vizitării locației”.

Citiți și Cîţu despre ursul împuşcat în Covasna: Se pare că nu este cel mai mare

Premierul Florin Cîţu a declarat miercuri că a avut o discuţie cu ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Tanczos Barna, cu privire la ursul împuşcat în judeţul Covasna, susţinând că nu toate informaţiile care au apărut în spaţiul public ar fi corecte. „Se pare că nu toate informaţiile din spaţiul public sunt corecte şi aici nu aş vrea să comentez ceva ce nu este corect, dar se pare că nu este cel mai mare urs, până la urmă”, a declarat Cîțu.

Sursa foto: Burg Riegersburg / Google Maps

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri