Premierul Florin Cîţu s-a declarat convins, luni, că ţinta de 5 milioane de persoane vaccinate până la 1 iunie va fi atinsă şi a punctat că săptămâna viitoare este posibil ca membrii Guvernului să iasă în stradă şi să se implice direct în campania de vaccinare, relatează Agerpres.

"Continuăm în acelaşi ritm. Avem resursele din partea Guvernului, le punem la dispoziţie şi cu mai multe campanii de vaccinare în perioada următoare pentru a ne atinge ţinta pe care am pus-o la 1 iunie de 5 milioane de persoane vaccinate. În continuare eu cred în această ţintă", a spus Cîţu, înainte de şedinţa Biroului Executiv al PNL.

El a anunţat o "şedinţă de Guvern în stradă" săptămâna viitoare.

"Cred că săptămâna viitoare vom avea tot Guvernul în stradă în ţară - miniştri şi secretari de stat - la centrele de vaccinare. Trebuie să se implice tot Guvernul direct în această campanie şi cred că săptămâna viitoare facem o acţiune, un fel de şedinţă de Guvern în stradă în care toţi vom fi şi vom vorbi cu cetăţenii, le vom răspunde întrebărilor după ce ies de la vaccinare", a afirmat premierul.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri